tag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post8678528549655006813..comments2023-07-06T10:08:36.410+02:00Comments on K-C´s - nu LCHF.: Om okser, køer, heste og frankfurtere.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/05295643951997742685noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post-23565315998983050912013-03-08T16:48:34.012+01:002013-03-08T16:48:34.012+01:00Det har jeg aldrig tænkt på. Jeg har kun spist hes...Det har jeg aldrig tænkt på. Jeg har kun spist hestekød, som reelt kød i stykker. Jeg vil prøve at købe hakket hestekød næste gang, jeg kommer til Mariager. Spændende. Ellers må jeg sige, at jeg er meget begejstret for hestekød.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05295643951997742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post-89442969726907755912013-03-08T16:36:44.931+01:002013-03-08T16:36:44.931+01:00Det er vist først ved hakningen, den søde smag udv...Det er vist først ved hakningen, den søde smag udvikler sig. Er det mon fordi, kødet bliver iltet?<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.com