tag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post8819034859284678951..comments2023-07-06T10:08:36.410+02:00Comments on K-C´s - nu LCHF.: Mere sous vide - kartofler og æg.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/05295643951997742685noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post-76141254658687287002013-08-05T15:28:21.291+02:002013-08-05T15:28:21.291+02:00Det lyder jo rigtig godt, Ronni. Jeg er i øvrigt l...Det lyder jo rigtig godt, Ronni. Jeg er i øvrigt lige nu ved at forsøge mig med hårdkogte æg og én af de nærmeste dage bliver det en svinemørbrad. Jeg er temmelig begejstret for sous vide.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05295643951997742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post-42224969179612913662013-08-05T14:15:20.075+02:002013-08-05T14:15:20.075+02:00Jeg kan trøste dig med at din maskine ikke bruger ...Jeg kan trøste dig med at din maskine ikke bruger særligt meget strøm. Hvis du starter med varmt vand fra hanen, som plejer at være 45-50 °C, så koster det dig ca. 1 krone at varme vandet op til 64 °C og derefter 40 øre at holde den på den temperatur i 1 time :)<br /><br />Vi har testet roastbeef i 9 timer sous vide ved 56 °C og 5 min på stegepande, kontra 80 min i ovn ved 180 °C. Det var billigere sous vide :) Men det afhænger måske af ovntypen.<br /><br />Tidsmæssigt... Tænd når du står op. Så er den varm når du har været i bad. Så smider du æg i. Og i den time der går, kan du så brygge kaffe, stege bacon, hente avisen, presse frisk juice og nå at læse de lokale nyheder :PRonni Plindstruphttp://www.sousvide.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post-37789433754939987622013-08-02T18:44:54.157+02:002013-08-02T18:44:54.157+02:00Man skal have lov til at være lidt tosset og lave ...Man skal have lov til at være lidt tosset og lave sjove ting, når man får nyt legetøj. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04577743315170508026noreply@blogger.com