tag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post78631556379995057..comments2023-07-06T10:08:36.410+02:00Comments on K-C´s - nu LCHF.: Skagensbrød og croutoner.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/05295643951997742685noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post-44554781087031705882013-07-14T20:37:56.511+02:002013-07-14T20:37:56.511+02:00Det ville ALDRIG gå her i huset - for det er jo he...Det ville ALDRIG gå her i huset - for det er jo helt hvidt brød. Selvom jeg bor alene, ville jeg ikke undvære mit eget brød, bagt som boller og i fryseren. Hver morgen 20 sec. på micro, 7 min. på 250° i combiovnen - friskbagt,lunt brød til alle de sidste 35 år - ikke dårligt, vel :-) Jeg har ingen klager haft! Det drejer sig bare om at finde det brød, man synes bedst om, hjemmebagt - eller hjemmebragt!<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1163143197408252741.post-6069711798120138282013-07-14T12:11:42.198+02:002013-07-14T12:11:42.198+02:00Hvis man bager med surdej, så holder brødet sig fi...Hvis man bager med surdej, så holder brødet sig fint i flere dage. Jeg har gang i både en hvedesurdej og en rugsurdej. Det gør altså noget godt for brødet med surdej. Både mht. smag og holdbarhed.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04577743315170508026noreply@blogger.com