tirsdag den 3. marts 2015

Rikkes mishandlede franskbrød.

Hensigten var at bage et challah - et sødt fletbrød, som jøderne spiser under sabbat´en. Det skulle naturligvis være LCHF, så jeg valgte en lovende såkaldt franskbrødsopskrift, som Rikke Steenbuch har opfundet.  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152417615470808&set=gm.560749234027252&type=1


Lad det være sagt med det samme: Endskønt opskriften formår at bibringe det dejligste, normalt formede "franskbrød", er dejen komplet umulig at flette. Jeg var imidlertid for en sjælden gangs skyld stædig og modellerede i stedet noget, der kunne ligne et fletbrød.


Smagen er der bestemt ikke noget i vejen med og da slet ikke med hjemmelavet smør på en endnu lun skive. Brødet kan opbevares i køleskab og tynde skiver af det er glimrende til at riste.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar