Den kommer til at stå på slankemad: Østers og hummer.
Der er travlhed i Clausens Fiskehandel...godt jeg har bestilt i forvejen. Allerede i morges tidlig, da jeg var forbi for at afgive min bestilling, var der travlt - dog ikke mere end at de havde tid til at servere mig en østers i forbindelse med et lynkursus i åbning af de kære dyr. Fin service!
Lange rækker af køer.
Jeg fik dog hjemført Hubert Hummer - 602 gram.
Og nogle venner fra Bretagne.
Afsted til stranden efter tangmadras til de franske venner.
Og videre til Bichel vine efter sprudelwasser. I dette tilfælde en perlende frisk og tør cremant fra Cote Chalonnaise i Bourgogne, som man selvfølgelig får lov at prøvesmage. På billedet ses den højt estimerede vinkender Knud Kjellerup, ejer af vinhuset Maison Albert Sounit, i samtale med Gunnar Steen Jakobsen, indehaver af Bichel Vine.
En østers blev der skam også budt på i anledning af det tilstundende Nytår.
Forretningen har også sjældne ostespecialiteter på programmet. I øvrigt bliver der altid serveret små lækkerier til kunderne fredag og lørdag.
Og nu er jeg vist så småt ved at være klar til Nytårsaften.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar