Kyllingestykkerne sauteres sammen med de øvrige ingredienser, mens pastaen koger. Retten tager mindre end 15 minutter at lave.
Opskrift til 4 personer:
250 g kylling
6 spsk olivenolie
1 finthakket løg
1 finthakket hvidløg
3 spsk tør hvidvin
Bladene fra en kvist esdragon, groft hakkede
1 tsk tørrede rosépebre
Skal af en citron i tynde strimler eller fintrevet
Saft af ½ citron
450 g nylavet Tagliatelle eller tilsvarende tørret
Friskrevet Parmesanost
Skær kødet i fine stykker. Varm olien op og steg løg og hvidløg til de bliver glasagtige, men ikke tager farve. Tilsæt kødet og steg det færdigt. Hæld vinen i og lad det fordampe i 1-2 minutter. Kom så de øvrige ingredienser i, men vent med parmesanosten. Når pastaen er kogt færdig og afdrænet, hældes den i gryden med kødet og det hele varmes ordentligt igennem. Drys nu med Parmesanosten og bland grundigt. Hældes på forvarmet fad til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar