søndag den 22. februar 2015

Krabbesalat Marselis LCHF.


Jeg har lige opdaget, at min yndlingssalat, "Krabbesalat Marselis", sagtens kan laves i en LCHF-udgave. Til 4-6 personer:

1 dåse krabbekød (100 g drænet vægt)
1 stor tomat tømt for indhold (eller to mindre tomater selvfølgelig)
½ bakke champignon
1 dåse aspargessnitter
1 rød og 1 grøn peber
1 bundt dild, klippet
Grøn salat

Marinade:
(1 kop ~ 160 ml)

1 æggeblomme
1/4 kop Dijonsennep
1/4 kop Sukrin Gold
2 kopper smagsneutral olie
1/4 kop alm. lagereddike

Krabbekødet drænes og undersøges for evt. rester af skal, som bortskaffes. Aspargessnitterne drænes. Tomat og pebre skæres i små tern. Champignon hakkes forholdsvist fint. Dild klippes og det hele blandes. Salaten skylles og slynges helt tør.

Alle ingredienserne til marinaden på nær olien blandes grundigt. Under stadig omrøring tilsættes olien. Selv om opskriften har en umiskendelig lighed med en mayonnaiseopskrift - bortset fra sødningen - skal den ikke piskes tyk, men omrøres til det er en tyktflydende dressing.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar