mandag den 31. december 2012

Nytårsaftens dinner.

Uden hjælp fra de store bøger går det ikke; det er jo ikke hver dag - eller hvert år - jeg tilbereder hummer.
 
 
Tanken er, at Hubert skal ende som Hummer Thermidor...vi får se. Opskriften har James Price leveret her.


En meget ivrig Hubert parat til at hoppe i badet; saltvand med en dusk dild.
 

Han blev noget rød af badet, men det var jo også kogende. Nu skal han flækkes og tømmes for alt det lækre kød. Jeg vil spare læserne for de barske billeder.
 

Kalorius er nu stort set tømt. Og nu: Østers.
 
 
Jeg mangler ord.


Således forgår al verdens storhed.
 
Og nu til hummeren: Hubert Thermidor.
 

Mere perfekt kan en Hummer Thermidor vist ikke laves, sagt i al beskedenhed.


Til såvel østers som hummer har jeg drukket denne skønne mousserende vin fra Bourgogne.


En værdig afslutning på et skønt måltid foregår i sofaen.
 

 

1 kommentar: