lørdag den 2. marts 2013

Entrecote med bagte rosenkål og brasekartofler.

Sådan ser det ud!


Det begynder dog helt anderledes.


Halverede rosenkål rullet i lidt olivenolie og små stykker bacon kommes i varmluftsovnen.


Sådan skal resultatet være efter ca. 20 minutter og der skal nu blot stænkes med en lys balsamicoeddike.
 

I mellemtiden er kartoflerne passende sauterede og en 200 grams bøf af filet lagt på den glohede grillpande. Bøffen skal kun lige hilse på panden, før den er færdig - efter min smag.

 
Sådan skal den ret serveres.


Så mør at den kan skæres med øjenvipperne! Huskede jeg at nævne, at det er filet af hestekød?
 
Her er opskriften på de bagte rosenkål:

500 g rosenkål
3 spsk olivenolie
baconstykker
2-3 spsk lys balsamicoeddike

Ovnen forvarmes til 18o grader (varmluft)
Rens rosenkålene og halver dem. Vend dem i olie, salt og peber (husk at baconen jo også er salt). Fordel dem i ét lag i en bradpande eller ovnfast fad og fordel baconstykkerne oven på kålen.
Rist det hele i ovnen i 20-30 minutter, mens der jævnligt rodes rundt i sagerne.
Når rosenkålene er møre og sprøde i kanterne og baconen tilpas stegt, dryppes der med balsamicoeddike.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar