Jeg ved godt, at jeg har været her med tartar før - helt nøjagtigt den 15. februar 2013 - men dengang var det efter alle kunstens regler og dermed dyrt og et stort arbejde.
Kvickly har på det seneste gjort mig næsten afhængig af en temmelig dansk "fastfoodmodel" af tatar. For sølle 23,- kan man få kød nok til to glimrende tatarmadder. Man overkommer jo nok selv at dynge hakket løg, kapers og nyrevet peberrod på.
Der er selvfølgelig ikke tale om skrabet hestekød, men oksekød, som har været igennem kødhakkeren og det er vistnok meget lidt økologisk. Det er imidlertid stadigvæk velsmagende og lige til at bruge på en helkerne rugbrødsrundtenom, som det ret fint præciseret hedder på sjællandsk. Fedtprocenten er jo også til at leve med.
Tilbage står et af tilværelsens væsentlige og desværre stadig ubesvarede spørgsmål: Skal der en eller to æggeblommer på?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar