Det er for alvor tid for stenbiderrogn lidt endnu. Prøv denne herligt friske mousse, som er så nem at lave. Spar ikke på friskt dild ved serveringen og eventuelt citronbåde.
Et glas koldt hvidvin til, vil ikke skade.
3 hakkede hårdkogte æg
1/2 dl hakket løg
2 dl cremefraice 38% eller syrnet fløde.
3 spk mayonnaise
2-3 spk citronsaft
Salt og peber
1-2 stænk tabasco
3 blade husblas
100 gram renset stenbiderrogn
Tørret dild ca 1 spk
Pynt med frisk dild
Jeg blander blot det hele sammen, men varsomt for ikke at smadre stenbideræggene - køler dog det smeltede husblas med citronsaften inden det hældes i massen. Som altid er det vigtigt at smage til undervejs med citron, salt og ikke mindst tabasco. Hældes i form og sættes i køleskabet til det er størknet.
Serveres på Rikkes "franskbrød", som er ypperligt til ristning.
Pynt med frisk dild
Jeg blander blot det hele sammen, men varsomt for ikke at smadre stenbideræggene - køler dog det smeltede husblas med citronsaften inden det hældes i massen. Som altid er det vigtigt at smage til undervejs med citron, salt og ikke mindst tabasco. Hældes i form og sættes i køleskabet til det er størknet.
Serveres på Rikkes "franskbrød", som er ypperligt til ristning.
Det ser rigtig lækkert ud. Det må jeg helt klart huske at prøve en dag.
SvarSletWow, hvor lækkert! Lige til påskebordet!
SvarSletTak for inspiration.