onsdag den 11. marts 2015

Muslingesalat.

Denne salat er velegnet som frokostret, forret eller en del af en buffet. Den er blevet pånødet venner, som enten mente at de ikke brød sig om muslinger eller ikke tidligere havde haft lyst til at prøve at smage på dette charmerende havdyr. Alle har de spist denne muslingesalat med vellyst, så prøv den lige!



 Opskriften lyder:

250 g muslinger fra dåse
3 dl alm. lagereddike
2 dl vand fra muslingerne
5 spsk Sukrin Gold
peber
1 dusk persille
1 bundt purløg
3 tomater
1 stort løg
3-4 æg

Muslingerne hældes i sigte til afdrypning. Væden tages fra. Er der mindre end 2 dl suppleres med vand. Eddike, muslingevand, Sukrin og peber blandes til Sukrinen er opløst.
Purløg klippes, persille hakkes fint og løget groft. Kerner og saft fjernes fra tomaterne, der skæres i både. Det hele kommes i marinaden.
Æggene hårdkoges og hakkes groft, når de er blevet kolde. Muslinger og æg blandes i resten af salaten.
Trækker koldt i et par timer og spises på eller med LCHF-brød, nybagt eller ristet. Jeg har her brugt en eightie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar