Hovedingredienserne; kød, løg, champignons og hvidløg. Alle ingredienser sauteres hver for sig og blandes i den store lertøjskrukke. Kødstykkerne er forinden blevet pudret i mel med paprika og salt og peber.
Som noget af det sidste tilføjes en stor klat (2 spsk) Dundee Orangemarmelade af Sevillaappelsiner.
Der skal nu blot tilføres rødvin og oksebouillon og så selvfølgelig smages til med salt og peber hen ad vejen. Der bliver rigeligt tid til det, for krukken skal nu i ovnen med låg på i 3 timer ved 200 grader.
Lige til at gå til.
Velbekomme. Nyd en fantastisk velsmagende skotteret.
Til 4 personer.
Til 4 personer.
900 g skært oksekød
50 g mel
1 tsk paprika2 spsk olie
225 g små pillede løg
50 g smør
100 g rensede små eller delte champignons
2 fed hvidløg
2 spsk bitter orangemarmelade
300 ml rødvin
150 ml oksebouillon
Salt og peber
Uhmmm. Ser godt ud. Det tror jeg skal prøves herhjemme en dag. Seville oranges er det samme som pomeranser. Altså bitre appelsiner. Hvis man er heldig kan man nå at købe dem endnu og selv lave marmeladen.
SvarSlet