Nemmere og hurtigere end denne ret kan det næsten ikke være. Jeg takker endnu engang Nigella Lawson for inspirationen. (Jeg troede sørme, at jeg havde linguini i køkkenskabet, men tvi og føj...ingen linguini, så det blev altså spaghetti endnu engang).
Opskriften er til 4-6 personer
225 g markchampignons
80 ml extra jomfru olivenolie
1 tsk flagesalt eller 1½ tsk bordsalt
1 fed hvidløg - knust
1 citron - saft og fintrevet skal
1 tsk timianblade
500 gram linguini eller spaghetti
1 bundt persille - hakket
3 spsk revet parmesanost
Friskkværnet peber
Skær svampene i tynde skiver og læg dem i en skål tillige med olien, hvidløget, salt, citronsaft og -skal og timianbladene.
Kog pastaen efter pakkens instruktion og hæld den derefter i et dørslag. Lad blot lidt vand blive tilbage ved pastaen og hæld den nu over i skålen med oliesvampeblandingen.
Bland det godt og drys med persillen, osten og peberet.
Bland igen og spis af hjertens lyst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar