fredag den 8. marts 2013

Et stykke med sprængt oksebryst og flødepeberrod, tak!

Dette enkle stykke stykke smørrebrød figurerer tilsyneladende ikke på Ida Davidsens smørrebrødsseddel, hvor smørrebrødsstykkerne er navngivne. Jeg vil derfor tillade mig selv at døbe det: Et stykke Gyldenspjæt.
 
 
Opskrift på peberrodssalaten:
 
1 dl piskefløde
½ dl creme fraiche 38%
1 spsk flormelis
2 tsk eddike
Et bette drys salt
Fintrevet peberrod
 
Fløden piskes til let skum. Flormelis, eddike, creme fraiche og salt tilsættes. Der piskes til konsistensen er, som man ønsker den - se billedet. Til sidst røres friskrevet peberrod i efter smag. Jeg benytter 2-3 spsk revet peberrod, men ville godt kunne spise en salat, der var kradsere.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar