søndag den 24. marts 2013

Velfortjent selvforkælelse.

Med 10.000 sidevisninger har jeg vel fortjent noget ordentligt køkkengrej.
 
 
Det blev en Kenwood Major "Mega Pack". Den har alle tænkelige funktioner lige på nær telefonsvarer.
 
 

6 kommentarer:

 1. Tillykke med dit nye legetøj. Det skal du nok blive glad for, og vi andre kan se frem til nye spændende indslag her på siden. Og vi venter spændt på hvad du finder på at begave dig med, når du runder de næste 10.000 klik på siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Henriette.
   Det ligger lidt stille med madlavningen lige nu på grund af arbejde og forskellige aftaler. I uge 15. tager jeg til Læsø sammen med Røge- og Pølsemester Friisand. Måske kan der snige sig lidt jomfruhummere eller lignende på bordet ved den lejlighed og cameraet vil i så fald ikke være langt væk.

   Slet
 2. Den der telefonsvarer er vel heller ikke nødvendig - du kan da ikke lade sådan et fint maskineri være alene hjemme - hvem skal så lege med det!?
  Elsebeth

  SvarSlet
 3. Der er heller ikke tørretumbler...måske skulle jeg lade handlen gå tilbage? :-)

  SvarSlet
 4. Nej, tøv lige lidt - hvis du har fået tøjet tørret indtil nu, synes jeg, du skulle prøve, om ikke du kunne lokke maskineriet til at lave dej til godt brød. Får du den først i gang med det, så er din lykke gjort. Jeg sværger til koldhævning (med lidt gær).
  God påske!
  Elsebeth

  SvarSlet
 5. Jeg bilder mig ind at lave noget fremragende surdejsrugbrød, men det sker alt for sjældent, fordi det er meget tungt at få æltet ordentligt igennem. Det vil jeg i hvert fald komme til at lave oftere. Kommer i tanker om, at det omtalte rugbrød, var den opskrift, jeg indledte denne blog med i oktober 2012.

  SvarSlet