torsdag den 18. juli 2013

Gulerodssalat.

Salat eller snack? Problemet er her, at denne "ret" er så vanedannende, at den sjældent kommer på bordet, men bliver spist op allerede i forbindelse med tilsmagningen.


Opskriften til 1-3 personer:

4 mellemstore skrællede gulerødder
75 g saltede peanuts
2 spsk rødvinseddike
2 spsk neutral olie
Få dråber sesamolie

Riv gulerødderne meget groft eller julienneskær dem i ret korte stave. Bland alle ingredienser grundigt i en skål. Der er ingen grund til tilsmagning!
Vær ikke bekymret over mængden af eddike. Balancen mellem eddikens surhed, gulerøddernes sødme og nøddernes og oliens fedme gør salaten perfekt.


1 kommentar:

  1. Skøn opskrift. Elsker rå gulerødder, men har et noget anstrengt forhold til kogte gulerødder (de er for søde til mig), så dejligt med en god rå opskrift!

    SvarSlet