mandag den 7. juli 2014

Kold sommersuppe af agurk og avocado.



Den ser cremet ud og er det også, men det er ren, uforfalsket slankemad. Pynten er rugbrødscroutoner og mynte.


Her er faktisk ingredienserne. Meget enklere kan det næsten ikke være. Bægeret indeholder frisktpresset citronsaft.


Alle grøntsagerne grofthakkede og klar til blenderen.


Skyr eller eventuelt 2% yoghurt klaskes oveni.


Resultatet af blendingen!


Lad hvile lidt i køleskabet, så suppen serveres ordentlig kold.

Opskriften er til 3-4 personer.

3 agurker
2 modne avocadoer
6 forårsløg
1 dl friskpresset citronsaft
400 g skyr
salt, peber
mynte

Skræl agurkerne, skær dem i små tern og gem eventuelt en fjerdedel til pynt.
Blend agurk, avocado, snittede forårsløg, citronsaft og skyr/yoghurt, til grønsagerne er findelte. Smag til med salt og peber.
Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Servér med agurketern og/eller rugbrødscroutoner og mynte på toppen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar