mandag den 4. august 2014

Rejechutney fra Mauritius.

Dette er i virkeligheden snarere en form for smørepålæg, end det er en chutney.


Ingredienserne.


Man begynder med de store rejer. Små rejer kan lige så vel benyttes. Tarmstrengen skal fjernes. Disse rejer har forunderligt nok lyserød tarmstreng, med mindre det er aorta jeg har fået fat i.


Alle ingredienserne kommes i blenderen, som man lader køre, indtil man har en lidt grov pasta og det er sådan set det.


Meget velsmagende på et hårdkogt æg eller brød, hvad enten det er ristet hvede- eller rugbrød. Børn vil med garanti elske dette pålæg og ganske sikkert også at betjene blenderen.
 
120 gram kogte, afskallede rejer, en grøn eller rød pberfrugt, en anelse rød chili, olivenolie, salt, 1 knivspids cayenne, ½ tsk revet ingefær, saft af ½ citron og 4 forårsløg.
 
Det hele kommes i blender. Olien tilsættes lidt efter lidt, indtil man får en grov pasta.
 
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar