onsdag den 29. januar 2014

Forloren skildpadde og flerfoldig ærgrelse.

Vidunderlige vinter. Jeg har lykkeligvis fri. Boligforeningen her i Veriparken (AAB) kan som så ofte før ikke levere varmt vand. I dag gør det ikke så meget, men det var træls i weekend´en og meget træls at undvære varmt vand i julen. I dag kan jeg jo blot gå uvasket og ubarberet rundt med bar røv. Dét skal de dog have i AAB Veriparken  - det kolde vand er virkelig koldt for tiden.



Ikke et vejr at lukke en hund ud i og jeg kan også godt holde mig inden døre. Midt i nat skal jeg dog op for
at køre min datter og hendes kæreste til Billund; de skal på en meget lang weekend til dejlige London. Det er dem vel undt og man kan jo kun være en lille smule misundelig. Jeg kunne dog godt ønske dem bedre vejr, men måske er det forår i London
 
 
ALDI sørger for aftensmaden i dag. At lave forloren skildpadde er et stort arbejde, men ikke nok med det; det er en temmelig dyr ret at lave ordentligt og man kan ikke nøjes med at lave en lille portion. ALDI skal have ros for deres aldeles fremragende skildpadde på STOR dåse, som ydermere er prisbillig. Meget anbefalelsesværdig.
 

Sådan serverer jeg og Aldi forloren skildpadde. Smilende æg er obligatoriske og der er selvfølgelig kommet en sjat tør sherry i retten, som sig hør og bør.


 Aften midt på dagen...og stadig intet varmt vand.
Hvor jeg dog afskyr denne årstid - og AAB.


 

2 kommentarer:

  1. Jeg er dybt rystet!! Er det virkelig dertil vi er kommet i 2014, at boligforeningerne ikke magter at sørge for varmt vand??? Det er jo lige til forsiden af Ekstra Bladet!! Du bør skrive et smædeskrift om AAB og publicere det på fb! Pragtfuldt indlæg i øvrigt, med informativ ALDI dåse og det hele :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ville have lavet et smædeskrift til at lægge ind på deres facebookside, men selvfølgelig...de kujoner tør ikke have en sådan og deres hjemmeside giver ikke mulighed for at publicere den heller...røvhuller!

      Slet