Biksemad plejer jo hovedsageligt at bestå af rester. I dette tilfælde er det for forsøgets skyld mestendels ferske ingredienser.
Et par gode skiver af den fabelagtige hjemmelavede bacon fra Siem skæres i tern.
Øvrige ingredienser er gjort klar. Kartofler, løg, rød peber, kalkunstykker, røget medister, finthakkede krydderurter (persille, salvie, mynte, rosmarin og timian) og et forårsløg skåret på asiatisk til pynt.
Først kommer baconternene i og kører i 5 minutter.
Dernæst tilsættes kartoffelstykkerne.
Efter 25 minutter ser indholdet sådan ud.
Kød, grøntsager og kryderurter hældes i og der krydres med salt og peber.
Så er der ellers gang i slowmotioncentrifugen de næste 10 minutter.
Maden er færdig efter i alt 35 minutter.
Pyntes med forårsløg og fortæres. Der er til denne ret kun brugt det fedtstof, som smeltede af de få bacontern og lidt fra de røgede medisterstykker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar