Næsten direkte fra Grønland.
Som en stille hyldest til det arktiske område, har jeg anvendt rogn af ammassatter (lodderogn). En lækkerbidsken!
Laves sådan her:
3 hårdkogte hakkede
æg
1/2 dl hakket løg
2 dl cremefraice
3 spk mayonnaise
3 spk citronsaft
Salt og peber
1-2 stænk tabasco
2-3 husblas
100 gr (rød) kaviar
Tørret dild ca 1 spk
Pynt med frisk dild, tomat, agurk
Serveres med ristet rugbrød
Jeg blander bare det hele sammen - køler dog det smeltede husblas med citronsaften inden det hældes i.
1/2 dl hakket løg
2 dl cremefraice
3 spk mayonnaise
3 spk citronsaft
Salt og peber
1-2 stænk tabasco
2-3 husblas
100 gr (rød) kaviar
Tørret dild ca 1 spk
Pynt med frisk dild, tomat, agurk
Serveres med ristet rugbrød
Jeg blander bare det hele sammen - køler dog det smeltede husblas med citronsaften inden det hældes i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar