torsdag den 19. februar 2015

Kyllingebryst i paprika med spinat.



Hvem kunne ikke godt tænke sig at fortære dette måltid? Det er sundt, lækkert og helt og aldeles LCHF.

2-4 personer

2 store kyllingebryster
1 tsk paprika
salt & peber
5 spsk smør og lidt olivenolie
¼ kop friske timianblade
3 store fed hvidløg - maste
1 kop tør hvidvin
1-2 håndfulde skyllet spinat
Skivede champignon

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og pudr dem grundigt med paprika over det hele.
Smelt smør i en smule olivenolie på en pande ved ret god varme og læg kyllingestykkerne på, når fedstoffet er brust af.
Steg i 3 minutter på den første side (eller til det er sprødt og gyldent), vend og skru ned for varmen til medium eller lidt mindre. Steg videre i 3 minutter og tilsæt yderligere smør, timian og hvidløg.
Steg yderligere et par minutter og tilsæt så vinen. Bring det til at simre og lad det simre i 20 minutter. Tilsæt lidt mere vin, hvis panden er ved at koge tør.
Tilsæt champignon og spinaten og lad den klaske helt sammen. Nu skulle der være klar til servering.
     

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar