søndag den 22. februar 2015

Rørt tatar.

 
 
Så er der linet op med ingredienserne til "løvemad". Saltet er kun, hvis man ikke benytter opskriftens ansjosfileter.
 
 
 
180 g tatarkød
1-2 æggeblommer
1 spsk Dijonsennep
1 spsk groft revet peberrod
1 spsk små kapers (eller store hakkede)
1 spsk finthakket rød peber
Finthakket chili efter smag
1 spsk hakkede cornichoner
2 finthakkede ansjosfileter
1 spsk grofthakket rødløg
Blade fra en kvist frisk, fransk esdragon
Friskkværnet peber
 
Tatarkød blandes grundigt med en æggeblomme, dijonsennep, groft revet peberrod, små kapers og følgende finthakkede sager: løg, rød peber, chili, cornichoner, ansjoser, frisk esdragon og krydres med friskkværnet peber. Form som bøf og server.
 
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar