mandag den 24. februar 2014

Scampi Fritti og Calamares i Actifry.


Det hænder undertiden at der opstår en farlig kombination af gastronomisk dovenskab og lækkersult. Ejendommeligt nok fokuserer lækkersulten ofte på fede varer. Friturestegte fx. Supermarkedet hjælper hellere end gerne til, men det værste af det fede kan faktisk fjernes ved brug af en Actifry.


Friturebadsklargjorte rejer ligger på spring i supermarkedets køledisk...


...og det samme gør blæksprutter.


Der er kun 250 g i pakken med Scampi Fritti, så der doseres kun ½ spsk olie - noget af en forskel fra den mængde olie, som de egentlig var tiltænkt i frituren. Husk at drysse med fint salt lige inden de sidste ture rundt i maskinen.


Sprøde og lækre Scampi Fritti. Skal blot have nogle dråber citron eller lime.


I pakken med Calamares er der 500 g, så de får 1 hel spsk olie at køre rundt på og det er jo dog alligevel forbløffende lidt i forhold til den mængde olie, de ville blive udsat for i en frituregryde. Det mest forbløffende er dog nok, at ingen vil kunne smage forskel.


Sådan serveres Calamares fritterede i Actifry. Vi må ikke glemme at sprutter holder meget af remoulade, især hjemmelavet i modsætning til den viste; kokken har nok været lidt af en doven hund lige ved denne lejlighed.

Turen i maskinen tager 30-40 minutter alt efter hvor mørke man vil have sine rejer og sprutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar