lørdag den 17. maj 2014

Skrumpesalat de Luxe.

Det ser måske ikke ud af så meget på billedet, men det er faktisk en skræmmende stor portion salat i et ret stort dejtrug. Skrumpefeberen har jo grebet mig og jeg ved såre vel, at den rette vej er strøet med uendelige mængder af grønt, der skal fortæres. Det siges jo, at man sagtens kan spise en elefant; det er kun et spørgsmål om at tage én bid ad gangen og blive ved længe nok. Jeg tænker en hel del på elefanten ved synet af denne portion grøntfoder.


Der er nærmest tale om en slags salatverdenens pyt-i-pande. Ikke alle ingredienser figurerer lige højt på slankeguruernes hitliste, men livet kan jo ellers også blive for surt og så ender det galt med skrumperiet. Foruden den blotte og bare salat og en beskeden sjat vinaigre indeholder fadet ananasstykker, tomat, rød peber, tern af kogte kartofler, sorte oliven, forårsløg, syltede perleløg, syltet mango, Thai aubergine og lidt smuld af gedeost. Jeg glemte vist i skyndingen (måske en fortrængning?) at nævne grus af to sprødbagte papirstynde, magre skiver Serranoskinke. Sprødbagning af Serranoskinke er beskrevet i et indlæg den 23.februar 2014. Det er som nævnt forholdsvis magert, meget lækkert og kan bruges i mange sammenhænge.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar