onsdag den 23. januar 2013

Hurra! Hurra! Og Halleluja! Det grå guld styrer!

Jeg er igen blevet fast ansat efter mere end tyve år som free lance. Det havde jeg alligevel aldrig troet skulle ske og har heller ikke ønsket det før nu. Hovedsageligt fredelige patienter, dejlige, dygtige kolleger hver og en og en chef, der tør ansætte en ældre herre; det skulle kunne blive en drømmeretrætepost. Jeg vil fejre det med en velvoksen leverpostejmad.


Nybagt, hjemmelavet franskbrød med nybagt, hjemmelavet, lun leverpostej, hjemmelavet sky af hjemmelavet fond og hjemmesyltede rødbeder...det er skisme da fest!


5 kommentarer:

 1. Stort til lykke!
  Jeg må tilstå, at her har der været hjemmelavet leverpostej på bordet hver eneste dag i over 45 år; jeg kunne ikke drømme om at købe én fra køledisken i Superbrugsen.
  Elsebeth

  SvarSlet
 2. Så ser jeg meget gerne din foretrukne opskrift på leverpostej.

  SvarSlet
 3. Den har været her - sådan da! Da jeg som næstsidste tegn skulle skrive grad-tegnet, kom jeg til at trykke på den forkerte tast - og slettede det hele. Men du kan tage hen og hilse på mandensmaddag.blogspot.dk, som er Olofs blog. Der lagde jeg den på i dag. Der er også mine verdens bedste æbleskiver, hvis du skulle være interesseret! Du er vist til det mere fede, men prøv lige at lave 1/2 portion, inden du pøser ekstra fedt og fløde i leverpostejen. Efter jul tog min søn en stor form med til en ven, som er både kok og bager. Han meldte tilbage, at den var god, og at han godt kunne lide, den ikke var så fed. Han kan også godt lide mine æbleskiver og jødekager (= kanelsnegle), og det kan hans bette søn også!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Den leverpostejopskrift kunne jeg altså ikke finde?

   Slet
 4. Den er som en kommentar til Olofs "Meyers asier, anmeldelse"! Se også min kommentar til den dejlige irske musik fra i forgårs!
  Elsebeth

  SvarSlet