tirsdag den 2. april 2013

Påskefrokost.

Min højtelskede lillesøster havde meldt sin ankomst til frokost 2. påskedag. Jeg havde ganske vist været i nattevagt, men en let frokost blev det da til og svært hyggelig. Hun bor på Sjælland og vi ses alt for sjældent. Hun er en voldsomt engageret kolonihaveejer, som altid har haft udpræget grønne fingre og hun er glad for mad. 


Vi fik familiens højt berømmede "Kettys muslingesalat", som jeg allerede har beskrevet (16/11-2012).


Lidt røgvarer fra Siem. Hvidløgsspegepølse og røget svinemørbrad - det hele hjemmelavet helt fra bunden.


Den ægte vare.


Og selvfølgelig skidne æg - det er jo påske. Det er første gang jeg serverer skidne æg med drys af bacongrus og purløg. Jeg har læst, at man gør det andre steder, så det skulle jo prøves, men helt ærligt foretrækker jeg æggene uden pynt, som vi altid har fået dem tilforn i min familie. Indrømmet - pynten gør sig udmærket på fotos.


2 kommentarer:

  1. Det der med at være glad for mad, er din dejlige lillesøster da vist ene om ...
    Det er ikke alt nyt, man anser for at være en forbedring - det kan være svært at få smagen frem!
    Elsebeth

    SvarSlet