mandag den 12. august 2013

Restemad endnu engang.

Der findes altså anden måde at anvende rester på end som biksemad, hvilket forresten er én af mine absolutte favoritter.


Her ses kolde skiver af "svinsk baconmørbrad" fra for nogle dage siden. Stadig så mør, at den kan skæres med øjenvipperne. En god klat sødlig dadelkompot fra "kammuslinger etc....". Det sødlige er altid godt til stegt kød og bestemt også her. Friske, stegte cherrytomater krydret med salt, peber, tørret rosmarin, tørret timian og en knivspids sukker. Rynk ikke på næsen ad sukkeret. Det er fantastisk, som det bringer smagen frem i tomaterne og det drejer sig jo kun om allerhøjst det yderste af en knivspids. Salat af rucola, forårsløg, champignon og rødløg i ultratynde skiver. Champignon og rødløg har været igennem mandolinen for at blive slanke nok. Måske man selv...sludder! Dressingen er kaperstapénade efter originalopskriften - også nogle dage gammel, men den kan holde længe og den fungerer fænomenalt her.

Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar