onsdag den 23. januar 2013

Kirsten Hüttemeier in memoriam.


 
Kirsten Hüttemeier fortjener at blive husket som den første og største af danske madformidlere. Hun gav i flere generationer inspiration og fornyelse i danske køkkener. Ikke mange ved, at hun også var forfatter til Tørsleffs "Den grønne Syltebog". Hvornår det første eksemplar udkom, ved jeg ikke, men jeg husker, at min mormor havde et godt slidt eksemplar. Det samme havde min mor og jegselv har et eksemplar købt i 1992 (72. oplag), som også er ved at være godt slidt. Syltebogen var da trykt i 1.685.000 eksemplarer. Hvilke andre dansksprogede bøger kommer op på højde med dette, lige bortset fra evt. Biblen?
 
 

3 kommentarer:

 1. Hüttemeier - en institution! Fedt at nævne formødre og -fædre til al kogekunst!

  Et spørgsmål: (Endnu et) Hvordan får man infoen om sig selv op øverst på bloggen, ligesom du har? Min står og raller i et hjørne nederst på siden og jeg kan ikke flytte den!!
  Ps dit seertal stiger stadig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du går som sædvanligt ind i "Design" og klikker på "Layout". Ude til højre i "Layout" er de ting og sager, som kan ses til højre på din blogside. Du finder "Om mig". Klikker på den og beholder fingeren nede på klikket, så kan du stille og roligt flytte "Om mig" derhen i rækken du ønsker.

   Slet
  2. Det jeg kalder "Om mig", kalder du "Søgeord: Humor,...etc".

   Slet