lørdag den 26. januar 2013

Brisler i grønne omgivelser.


Andet steds på bloggen er beskrevet, hvordan man tilbereder brisler og ellers kan man jo i øvrigt udmærket erstatte brislerne med fx. koteletter. Her er opskriften på de meget lækre grønne omgivelser.

400 g ærter (fine frosne)
200 g perleløg
2 mini romainesalathoveder
100 g bacon i fine strimler
100 g smør
1 tsk. sukker
Ca. 1 dl vand
Salt og peber

Bacon steges i en gryde til det er gyldent, men ikke helt sprødt. Sæt det til side.
I samme gryde kommes de pillede perleløg, smør, vand, sukker og salt, og man lader det koge roligt uden låg til løgene er møre. Så tilsættes ærterne og romainesalaten delt i mindre stykker samt bacon. Kom låg på og lad det simre i 5 min. hvorefter der krydres med salt og peber.


2 kommentarer:

  1. Hvad med at prøve at røge brisler? Naturel smager de jo bare af paneret skumgummi....som jeg husker smagen af paneret skumgummi ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvfølgelig. Det skal da prøves. Jeg tager et par stykker med til Siem på tirsdag.

      Slet