tirsdag den 11. juni 2013

Suppekalamitet!

Opskriften kræver blending af den stort set kogende suppe. Jeg fylder kun blenderen halvt og alligevel nærmest eksploderer den i samme øjeblik, jeg starter den. Det er sommer i hvert fald i mit køkken, så jeg arbejder med bar overkrop (beklager at måtte plante dette billede i jer). Jeg bliver overøst med brændende skoldhed suppe. Efter et kraftigt Alphahanmachobrøl springer jeg mod badeværelset for at overskylle mig med iskoldt vand. Glider på det suppevåde køkkengulv. Griber efter køkkenbordet for ikke at falde. Får derved væltet den (gudskelov) tomme suppeterrin, som imidlertid falder ned i og smadrer én af mine dyre, dybe tallerkener fra Rosenthal, der splintres og overstrør køkkengulvet og min vej mod badeværelset med de fineste, sylespidse porcelænssplinter (dog i det mindste splinter fra det hæderkronede Rosenthalstel).

Nu mangler jeg lige tredie og forhåbentlig sidste gulvvask i køkkenet, inden jeg kan gå derud og rengøre borde, skabe, komfur, køleskab og lidt af loftet.

Tænk på al den køkkenrædsel, når endelig engang jeg præsenterer Ramsløgsuppen.

2 kommentarer:

  1. Heftige sager det der Ramsløgsuppe, men derfor slipper du ikke for en opskrift når førligheden vender tilbage - god bedring

    SvarSlet
  2. Der skal komme opskrift, men jeg kan på forhånd godt røbe, at ramsløgene kun er heftige, mens de er nyplukkede eller endnu står i skovbunden.

    SvarSlet