lørdag den 23. februar 2013

Linguini med citron, hvidløg, timian og markchampignons.

Nemmere og hurtigere end denne ret kan det næsten ikke være. Jeg takker endnu engang Nigella Lawson for inspirationen. (Jeg troede sørme, at jeg havde linguini i køkkenskabet, men tvi og føj...ingen linguini, så det blev altså spaghetti endnu engang).

 
 Opskriften er til 4-6 personer
 
225  g markchampignons
80 ml extra jomfru olivenolie
1 tsk flagesalt eller 1½ tsk bordsalt
1 fed hvidløg - knust
1 citron - saft og fintrevet skal
1 tsk timianblade
500 gram linguini eller spaghetti
1 bundt persille -  hakket
3 spsk revet parmesanost
Friskkværnet peber
 
Skær svampene i tynde skiver og læg dem i en skål tillige med olien, hvidløget, salt, citronsaft og -skal og timianbladene.
Kog pastaen efter pakkens instruktion og hæld den derefter i et dørslag. Lad blot lidt vand blive tilbage ved pastaen og hæld den nu over i skålen med oliesvampeblandingen.
Bland det godt og drys med persillen, osten og peberet.
Bland igen og spis af hjertens lyst.
 
 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar