fredag den 19. juli 2013

Fru Hüttemeiers rygeostsalat.

Kirsten Hüttemeier lavede ikke kun selv opskrifter, men samlede også gennem et langt liv opskrifter fra nær og fjern. Denne opskrift stammer fra halvtresserne, angiveligt fra en vis "Sidse" bosiddende i Hellebæk og jeg ser absolut ingen grund til at lave om på den.


Sådan ser en rigtig sommermad ud.

Opskriften er hovedsagelig uden angivelse af faste mål, så der er masser af rum til den kreative. Jeg har dog sat de mål, jeg benytter i paranteser ved de fleste af ingredienserne.

½ rygeost uden kommen
150 g mayonnaise
Karry (½ spsk)
Sennep (1 spsk Dijon)
Peber 
Purløg (et helt bundt fintsnittet)
Radiseskiver (en håndfuld)
Rå agurketern (en håndfuld)
Lidt skinkestrimler (en lille håndfuld)

Alle ingredienser rodes godt sammen. Lige godt serveret på rugbrød som på ristet Skagensbrød.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar